Search

FAQ

[qodef_elements_holder holder_full_height=”no” number_of_columns=”one-column” switch_to_one_column=”” alignment_one_column=””][qodef_elements_holder_item item_padding=”103px 10% 0 0″ item_padding_680_768=”0px 0%” item_padding_680=”0px 0%” item_padding_1024_1366=”53px 0 0″ item_padding_768_1024=”2px 0 0 0″]

Wij helpen u graag indien u vragen heeft. Mocht het antwoord op uw vraag niet in de lijst hieronder staan, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

[qodef_accordion][qodef_accordion_tab title_tag=”h6″ title=”Voor wie zijn de waden?”]

Voor uzelf of uw naaste. Voor wie voorbereid wil zijn, of zelf vooraf keuzes wil maken. Voor iedereen met de behoefte aan een andere invulling van het afscheid, of de weg er naar toe.

[/qodef_accordion_tab][qodef_accordion_tab title_tag=”h6″ title=”Waar zijn de doeken van gemaakt?”]

Alle doeken zijn handgemaakt van natuurlijke materialen zoals wol, zijde, katoen en linnen. Waar mogelijk zijn de doeken biologisch.

[/qodef_accordion_tab][qodef_accordion_tab title_tag=”h6″ title=”Kan ik de doek zelf leggen?”]

Bij elke wade wordt een eenvoudige vouwinstructie meegeleverd. Zo kunt u de doek zelf vouwen of dit laten doen door de uitvaartverzorger.

[/qodef_accordion_tab][qodef_accordion_tab title_tag=”h6″ title=”Alleen een wade?”]

Een wade wordt gecombineerd met een opbaarplank of draagbaar (vraag hier naar bij uw uitvaartverzorger), of als aanvulling op een houten of kartonnen kist.

[/qodef_accordion_tab][qodef_accordion_tab title=”Waarvoor is een opbaarplank nodig?”]

Kiest u voor een wade, dan is bij cremeren en begraven een opbaarplank verplicht. Informeer hier naar bij uw crematorium of uitvaarverzorger.

[/qodef_accordion_tab][qodef_accordion_tab title=”Zijn de doeken geschikt voor een natuurbegrafenis?”]

Een aantal doeken uit de collectie is geschikt voor een natuurbegrafenis. Deze voldoen aan de daarvoor geldende eisen en zijn gemaakt van volledig natuurlijk materiaal en verfstoffen. U vindt deze informatie bij elk van de doeken zelf.

[/qodef_accordion_tab][qodef_accordion_tab title=”Past een lijkwade altijd?”]

De waden in onze collectie hebben een standaardmaat en zijn geschikt voor een lichaamslengte tussen 1.60-1.90m. Voor afwijkende maten of waden voor kinderen, vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij helpen u dan graag persoonlijk verder.

[/qodef_accordion_tab][/qodef_accordion][/qodef_elements_holder_item][/qodef_elements_holder]
X